Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πασχαλινό στεφάνι (tutorial)

Γεια σας φίλοι μου. 
Σήμερα θα σας δείξω πως να στολίσετε την εξώπορτα του σπιτιού σας με ένα στεφάνι πασχαλινό, σε τέσσερα πολύ απλά βήματα. Τα υλικά όπως και ο κόπος είναι μηδαμινά. 
Ακολουθήστε με λοιπόν!!!!


Θα χρειαστείτε:
Ένα στεφάνι
Ακρυλικό χρώμα
Διακοσμητικά αυγά
Κόλλα 
Κορδέλες

Βήμα 1ο: Επιλέγετε ένα στεφάνι της αρεσκείας σας και το βάφετε με το ακρυλικό χρώμα. Εγώ το έβαψα με ακρυλικό περλέ σε λιλά απόχρωση. Και αν παρατηρήσετε καλά, έβαψα μόνο την πάνω πλευρά επίτηδες για να κάνει αυτή τη διχρωμία (μου αρέσει πολύ)!!!!!!


Βήμα 2ο: Δένετε δυο φαρδιές κορδέλες. Χρησιμοποίησα λιλά σατέν κορδέλα. 


Βήμα 3ο: Κολλάτε κατά βούληση τα αυγουλάκια, τα αφήνετε να στεγνώσουν καλά και.......


Βήμα 4ο: ...... κρεμάτε στην εξώπορτα ή όπου αλλού σας οδηγήσει η φαντασία σας!!!!!


Δεν είναι πολύ απλό και ταυτόχρονα όμορφο; 
Καλή επιτυχία λοιπόν σε όσους / όσες επιχειρήσουν να το φτιάξουν. 
Πολλά φιλιά 

Natasha

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Tres chic!!!!!!

Γεια σας φίλοι μου. 
Η σημερινή ανάρτηση αφορά μια αριστοκρατική λαμπάδα που έφτιαξα λόγω των ημερών για την κουνιάδα μου, στις πολύ αγαπημένες αποχρώσεις του λιλά. Τα υλικά μου; Λευκή λαμπάδα, ξύλινο κουτί, ακρυλικό χρώμα lilac perle, διακριτική χάρτινη δαντέλα στο κουτί αλλά και στο κερί, perlen pen, glitter, κορδέλα, χάντρες και δυο διακοσμητικές καρδιές σε ασημί απόχρωση!!!!! 


Μια λαμπάδα που παραπέμπει σε άλλες εποχές, με έντονα στοιχεία vintage!!!!!


Αποκλειστικά μόνο για γυναίκες!!!!!


Με αυτήν την κατασκευή θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή για το μωβ διαγωνισμό του Κατερινάκι!!!!
Και βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο nchristopoulou@mail.gr
Σας φιλώ όλους!!!!

Natasha


Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Λαμπάδες για τους μικρούς μας φίλους (μέρος 1ο)

Γεια σας φίλοι μου!!!!!!
Σήμερα επιτέλους είμαι έτοιμη να σας παρουσιάσω τις τρεις πρώτες παιδικές λαμπάδες που έφτιαξα από τσόχα. Και λέω επιτέλους γιατί τα θέματα υγείας έχουν και συνέχεια...... ευτυχώς δεν είναι σοβαρά, αλλά αρκετά ενοχλητικά. Από το Σάββατο είμαι με κολάρο και μυοχαλαρωτικά!!!!!!!! Δυστυχώς και εντελώς ξαφνικά με ενόχλησε ο αυχένας μου, που είχε να με πιάσει από το 2003!!!!!!!! Ειλικρινά δεν θέλω να μοιρολατρώ αλλά μόλις συνήλθα από την εγχείρηση και άρχισα να παίρνω τα πάνω μου, ορίστε τώρα και ο αυχένας!!!!!!! Και πονάει βρε παιδιά πολύ!!!!!!
Τέλος πάντων, ας μη γίνομαι κουραστική και ας σας δείξω τις πασχαλινές λαμπάδες που ετοίμασα. Όλα τα διακοσμητικά είναι φτιαγμένα από τσόχα είτε ραμμένα στο χέρι, είτε στη ραπτομηχανή. 


Τη συγκεκριμένη λαμπάδα την έφτιαξα για τη βαπτιστήρα μου. Λατρεύει τις νεράιδες, τις πριγκίπισσες, τα κάστρα, τις τιάρες και ότι άλλο έχει να κάνει με αυτό το θέμα. Ωστόσο πρέπει να τονίσω πως το σχέδιο του κάστρου δεν είναι δική μου έμπνευση, αλλά της Φλώρας του Softerror (αν δεν γνωρίζετε το blog, πραγματικά αξίζει να ρίξετε μια ματιά). Ερωτεύτηκα στην κυριολεξία αυτό το σχέδιο και βάζοντας τη δική μου πινελιά (πέρα από την αρχική μορφή) με στρας, κορωνίτσα και χάντρες έφτιαξα τη λαμπάδα της μικρής Φωτεινής. 



Καρδούλες σε τρία πολυαγαπημένα χρώματα, τα οποία δένουν αρμονικά μεταξύ τους!!!!!! Χαριτωμένη πινελιά τα κουμπάκια και οι χάντρες. 



Λαχταριστά κερασάκια και μια λαμπάδα σε πολύ χαρούμενους συνδυασμούς του κόκκινου και του λαχανί. Και εδώ οι χαντρούλες δίνουν μια γλυκιά πινελιά.  


Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα σχόλια που αφήνετε!!!!!
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μου στο nchristopoulou@mail.gr. 
Πολλά φιλιά 

Natasha

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Οι πρώτες μου λαμπάδες!!!!!!!

Γεια σας φίλοι μου!!!!
Επιτέλους σήμερα έβγαλε ήλιο (με μπόλικο κρύο όμως) και θυμήθηκα πως διανύουμε τα μέσα του Μάρτη. Επιτέλους, επιτέλους, επιτέλους........ Μπούχτισα πια με τα κρύα, τις βροχές και τα χιόνια!!!!!
Και επειδή η διάθεσή μου ανέβηκε κατακόρυφα, έφτιαξα δυο πασχαλινές λαμπάδες με decoupage. Δεν έχουν πολλά διακοσμητικά στοιχεία, καθότι προορίζονται για μεγάλες κοπέλες (για τη νύφη και μια φίλη μου) και τις προτιμούν πιο απλές. Εύχομαι να τους αρέσουν!!!!!!
Τα υλικά είναι απλά. Λαμπάδες λευκή και μπεζ, ρυζόχαρτα και ροζ perlen pen για να δώσω μια πιο chic νότα με πέρλες. Όπως βλέπετε ούτε glitter, ούτε πολλά-πολλά γυαλιστερά, ούτε κορδελίτσες...... είπαμε είναι για πιο μεγάλες κοπέλες!!!!!!! 





Είναι η πρώτη φορά που έφτιαξα λαμπάδες και μου άρεσε πάρα πολύ!!!!! Μείνετε συντονισμένοι διότι έρχονται και οι παιδικές, εννοείται πιο πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες με κορδελίτσες, πετρούλες και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα διακοσμητικά.
Σας φιλώ όλους

Natasha

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Tag - Tag (again)

Καλημέρα σας φίλοι μου. 
Για άλλη μια μέρα, ο καιρός είναι άκρως χειμωνιάτικος και ας διανύουμε ήδη τα μέσα Μαρτίου!!!! Το πόσο με εκνευρίζει, μη σας πω καλύτερα!!!!!! Ελπίζω μόνο πως οι μετεωρολόγοι δεν θα μας αλλάξουν το δελτίο καιρού και αύριο - μεθαύριο θα δούμε λίγο ήλιο!!!!!
Στα δικά μας τώρα. 
Αυτή τη φορά η πρόσκληση για tag - tag (συνέντευξη) έρχεται από την γλυκύτατη Έφη και το πολύ ωραίο Blog της. 

Ξεκινάμε λοιπόν:
1. Αισθάνεσαι ποτέ εγκλωβισμένη και ευάλωτη;
Αρκετές φορές, αλλά πολύ σύντομα βρίσκω τη λύση. 

2. Είχες θέματα με τον άντρα σου για τα ονόματα των παιδιών; 
Όχι, γιατί έχουμε μάθει να συζητάμε πολύ πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση. Αλήθεια μου κάνει εντύπωση πως στις σημερινές εποχές, υπάρχουν ζευγάρια που διαφωνούν για τέτοια θέματα!!!!!!!!

3. Έχεις σκεφτεί ποτέ το μέλλον και πως θα ήθελες να είσαι; 
Ναι, αρκετές φορές. 

4. Η κρίση σε ποιους τομείς σε επηρέασε; 
Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ελευθερία κινήσεων πλέον. Θέλω όμως να πιστεύω πως θα φτιάξουν τα πράγματα!!!!!

5. Φοβάσαι το μέλλον με όλα αυτά που γίνονται; 
Φοβάμαι περισσότερο για το μέλλον της κόρης μου, παρά για το δικό μου!!!!!!!

6. Πόσα παιδιά ήθελες να κάνεις και πόσα έχεις; 
Πάντα ήθελα μια πολυμελή οικογένεια, γύρω στα 3-4 κουτσουβελάκια να τρέχουν τριγύρω μου και να μαμουνεύουν!!!!! Μέχρι στιγμής έχω μόνο ένα κοριτσάκι, αλλά θέλω να πιστεύω πως στο μέλλον με τη βοήθεια του Θεού θα αποκτήσω και άλλα!!!!!

7. Πως ξεκίνησε η ιδέα για το blog σου; 
Ξεκίνησε εντελώς τυχαία και πολύ χαλαρά. 

8. Που θα ήθελες να μένεις; 
Στο Παρίσι ασυζητητί!!!!!! Την λατρεύω αυτήν την πόλη!!!!

9. Που πήγατε τελευταία φορά διακοπές; 
Στη Μήλο πέρυσι το καλοκαίρι και περάσαμε τέλεια!!!!

10. Τι θα ήθελες να σου συμβεί σύντομα, μάλλον τι εύχεσαι να σου συμβεί; 
Να χαρίσω ένα αδερφάκι στην κορούλα μου!!!!!!!

11. Το σπίτι σου πως το θεωρείς; Είναι το καταφύγιό σου; Ή θα ήθελες να ήταν κάπως αλλιώς; 
Είναι έτσι όπως το είπες, το καταφύγιό μου!!!!!!!

Αυτά για σήμερα. Δεν βάζω άλλες ερωτήσεις, γιατί είδα πως οι περισσότερες έχετε παίξει. Άν ωστόσο επιθυμεί κάποιος ή κάποια να συνεχίσει, ας απαντήσει στις ερωτήσεις που έχω βάλει εδώ
Πολλά φιλιά

Natasha

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Χειροποίητη αντιγηραντική κρέμα ματιών με γκρέιπ φρουτ

Καλημέρα αγαπημένοι μου φίλοι. 
Όσοι και όσες με ξέρετε καλύτερα, θα έχετε καταλάβει πως η ενασχόλησή μου με την παρασκευή φυσικών καλλυντικών είναι κάτι παραπάνω από έρωτας!!!!!!! Λατρεύω να αναμειγνύω διάφορα φυτικά και βιολογικά σκευάσματα (άλλοτε αγορασμένα έτοιμα και άλλοτε φτιαγμένα από εμένα) και με αυτόν τον τρόπο να δημιουργώ τις δικές μου καλλυντικές κρέμες.
Σήμερα λοιπόν θα σας δώσω τη συνταγή για να φτιάξετε μια super αντιρυτιδική κρέμα ματιών, η οποία βεβαίως μπορεί να φορεθεί και σε όλο το πρόσωπο. Τα συστατικά είναι αγνά, χωρίς την προσθήκη χημικών. Χρησιμοποίησα αγνό κερί μέλισσας, τέσσερα είδη λαδιών, ροδόνερο, Βιταμίνη Ε και βεβαίως αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. Το συγκεκριμένο έλαιο φημίζεται για τις αντιγηραντικές και συσφικτικές του ιδιότητες, αλλά χρησιμοποιείται και σαν φυσικό συντηρητικό. 


Η συγκεκριμένη κρέμα, όπως βέβαια και όλες όσες παρασκευάζω, διατηρούνται αποκλειστικά στο ψυγείο και δεν έχουν ζωή πάνω από 2 μήνες το πολύ. Δεν δίνει ματ αποτέλεσμα, όπως αυτές του εμπορίου, αλλά μια πιο λιπαρή αίσθηση γι΄αυτό καλύτερα είναι να την φοράτε το βραδάκι πριν πέσετε για ύπνο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, η επιδερμίδα ενυδατώνεται αμέσως αλλά και μακροπρόθεσμα το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και νεανικό. Οι ρυτίδες γίνονται πιο απαλές!!!!!! Και βεβαίως να θυμάστε πως όποια συνταγή σας δίνω, είναι δοκιμασμένη από εμένα. 

Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε τα υλικά. 
- 1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο τριμμένο κερί μέλισσας. 
- 1/2 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο. 
- 1/2 κουταλιά της σούπας έλαιο jojoba. 
- 1/2 κουταλιά της σούπας έλαιο νυχτολούλουδου. 
- 1/2 κουταλιά της σούπας καροτέλαιο. 
- 4 βιταμίνες Ε. 
- 1 κουταλιά ροδόνερο. 
- 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπ φρουτ. 

Την διαδικασία παρασκευής μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η διαφορά είναι πώς δεν θα προσθέσετε βόρακα. Επίσης το έλαιο νυχτολούλουδου, τις βταμίνες Ε και το αιθέριο έλαιο θα τα προσθέσετε στο τέλος. Τα συγκεκριμένα υλικά αν θερμανθούν, χάνουν τις ιδιότητές τους. 
Να σας ενημερώσω πως τα έλαια είναι βιολογικά και τα προμηθεύομαι από αντίστοιχα καταστήματα, το κερί μέλισσας από μαγαζί που πουλά προϊόντα μέλισσας και τις βιταμίνες από το φαρμακείο.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία!!!!!!!

Πολλά φιλιά

Natasha

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Tag - tag (learn about me)

Γεια σας φίλοι μου. 
Μετά από πρόσκληση της αγαπημένης Helene του http://by-helene.blogspot.com/2012/03/blog-post_06.html, παίρνω και εγώ μέρος στο διαδικτυακό παιχνίδι μαθαίνοντας λίγα περισσότερα για μένα. 
Ξεκινάω λοιπόν:

1. Αγαπημένο φρούτο; 
Το ροδάκινο, αλλά και οι φράουλες. 

2. Αγαπημένη σειρά στην τηλεόραση;
Το Αλ Τσαντίρι News. 

3. Αγαπημένο ζώο; 
Αχ τώρα αυτό είναι δύσκολο, γιατί είμαι σε μεγάλο βαθμό φιλόζωη και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω....... ξεχωρίζω λίγο περισσότερο τη γάτα!!!!

4. Αγαπημένο μέρος; 
Το σπίτι μου και η ζεστασιά που προσφέρει!!!!

5. Αγαπημένη σελίδα στο Internet;
Το on line κατάστημα του www.scrapbooking.gr....... τρελαίνομαι για χειροτεχνίες!!!!!

6. Αγαπημένο βιβλίο; 
Το Ποτέ Χωρίς τη Κόρη μου. 

7. Αγαπημένο τραγούδι; 
Το Paradise City των Guns and Roses. 

8. Αγαπημένο στοιχείο του χαρακτήρα μου; 
Η αισιοδοξία μου!!!!!

9. Αγαπημένο ρούχο; 
Το καλοκαιρινό μακρύ φόρεμα σε κοραλλί απόχρωση. 

10. Αγαπημένο περιοδικό;
Η Vogue. 

11. Αγαπημένος τρόπος χαλάρωσης; 
Η βόλτα στη θάλασσα. 

Τώρα σύμφωνα με τους κανόνες, θα πρέπει να βρω και εγώ 11 ερωτήσεις και να διαλέξω κάποια blog-σπιτάκια για να απαντήσουν. Αυτό είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω..........

1. Αγαπημένο φαγητό; 
2. Αγαπημένο γλυκό; 
3. Προτιμάς τούρτα ή κέικ; 
4. Αγαπημένο χρώμα; 
5. Ποιο χρώμα κυριαρχεί στο σπίτι σου; 
6. Ποιο χρώμα κυριαρχεί στο ντύσιμό σου; 
7. Προτιμάς γόβες στιλέτο ή φλατ; 
8. Προτιμάς παντελόνι ή φόρεμα; 
9. Ποια λέξη αντιπροσωπεύει το ντύσιμό σου (casual - chic);
10. Προτιμάς ψεύτικα κοσμήματα ή πολύτιμα; 
11. Ποια είναι η σχέση σου με το κομμωτήριο; 

Ελπίζω να τα κατάφερα!!!!! Έτσι και εγώ με τη σειρά μου διαλέγω τις εξής φίλες:

Πολλά Φιλιά 

Natasha


Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Lemon Cake Recipe

Γεια σας φίλοι μου. 
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας στο προηγούμενο post, σχετικά με τα γενέθλια του συζύγου μου. Και βεβαίως να σας πληροφορήσω πως η τούρτα είχε τεράστια επιτυχία και δεν έμεινε ούτε ψιχουλάκι!!!!!!! 
Όπως σας είχα υποσχεθεί, σας δίνω σήμερα την πανεύκολη συνταγή. Πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε την. Να τονίσω πως τη βασική συνταγή την βρήκα από το http://glorioustreats.blogspot.com/2012/02/pretty-spring-cake-vanilla-cake-with.html και απλά εγώ έκανα μερικές δικές μου αλλαγές. 



Υλικά για την τούρτα: 
- 1 πακέτο Φαρίνα Γιώτης με γεύση βανίλια
- 1/2 φλιτζάνι της κούπας χυμό λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι της κούπας ζάχαρη 
- 4 αυγά 
- 6 κουταλιές βούτυρο ανάλατο
- 2 κουταλιές της σούπας απόσταγμα λεμονιού

Εκτελείτε τις οδηγίες παρασκευής του κέικ. Μοιράζετε το μείγμα σε 3 ταψάκια διαμέτρου 17εκ. περίπου και ψήνετε στους 190 βαθμούς κελσίου σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. 
Ξεφορμάρετε και αφήνετε να κρυώσουν καλά τα κέικ. 
Εντωμεταξύ ετοιμάζετε τη γέμιση. Ζεσταίνετε το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη, τα αυγά, το βούτυρο και το λικέρ σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς και μέχρι να γίνει μια παχύρευστη κρέμα που θα στέκεται. Την τοποθετείτε στο ψυγείο και περιμένετε να κρυώσει καλά. 
Τοποθετείτε το πρώτο κέικ στην πιατέλα σας και προσθέτετε το μισό μείγμα της παγωμένης γέμισης. Στη συνέχεια βάζετε το επόμενο κέικ, στρώνετε το υπόλοιπο μείγμα και τοποθετείτε και το τελευταίο κέικ. Δημιουργείτε κάτι σαν τοστ δηλαδή. Βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει και να σταθεροποιηθεί. 

Υλικά για την παγωμένη βουτυρόκρεμα
- 2 φλιτζάνια βούτυρο ανάλατο
- 8 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
- 2 κουταλάκια του γλυκού βανίλια
- 2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού
- Χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο (προαιρετικά) ή λικέρ λεμόνι

Χτυπάτε όλα σας τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνει μια ομοιογενής κρέμα. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα ή στην κατάψυξη για 20 λεπτά. 
Τέλος στολίζετε την τούρτα με το κορνέ σε οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε. Εγώ έφτιαξα επαναλαμβανόμενα σπιράλ, τα οποία έδωσαν εντυπωσιακό σχήμα στην τούρτα. 

Σημείωση: Πιθανόν να αναρωτηθείτε, πώς γίνετε το απόσταγμα λεμονιού;
Θα χρειαστείτε 1 κιλό λεμόνια και 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού βότκα. Θα ξύσετε με έναν τρίφτη τις φλούδες και θα τις βάλετε μαζί με τη βότκα σε ένα βάζο που κλείνει αεροστεγώς σε σκοτεινό μέρος. Θα ανακινείτε καθημερινά 2-3 φορές. Σε 2 εβδομάδες περίπου θα έχετε το απόσταγμα έτοιμο προς οποιαδήποτε χρήση. 

Καλή επιτυχία!!!!!!

Natasha

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Birthday lemon cake

Γεια σας φίλοι μου!!!!!!
Σήμερα είναι τα γενέθλια του αγαπημένου μου συζύγου. Μέρα γιορτής για τον σύντροφο, τον φίλο και πατέρα τη μονάκριβής μας κόρης. Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, πολύ χαμηλών τόνων, υπομονετικός και γλυκύτατος, με μπόλικη δόση χιούμορ και πάντοτε έτοιμος να σταθεί δίπλα σε οποιονδήποτε το έχει ανάγκη!!!! Λατρεύει τους εύθυμους ανθρώπους και μισεί όσο τίποτα άλλο τη ζήλια. Δεν του αρέσει να επιδεικνύεται και προτιμά την ανωνυμία σε οτιδήποτε και αν κάνει. Έχει αρκετούς φίλους, αλλά πολύ λίγους καρδιακούς. Έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κορούλα μας και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν της χαλάει χατίρι. Με λατρεύει και τον λατρεύω......... Αυτός είναι ο Δημήτρης μου μέσα από λίγες προτάσεις. 

Χρόνια Πολλά αγάπη μου!!!!!!!

Και βεβαίως γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γίνεται. Και με γεύση λεμόνι (του αρέσει ιδιαίτερα). Είναι μια τούρτα που δεν έχει σχέση με τις κλασσικές που κάνουμε με τα παντεσπάνια και τις κρέμες πατισερί, αλλά είναι αρκετά νόστιμη. Σας υπόσχομαι να σας δώσω σε επόμενο post τη συνταγή, η οποία είναι πανεύκολη. 
Απολαύστε την λοιπόν!!!!!!







Πολλά φιλιά

Natasha

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Welcome Spring

Γεια σας φίλοι μου και καλό μήνα!!!!!! Ημερολογιακά η Άνοιξη είναι εδώ μαζί μας, ωστόσο τα χειμωνιάτικα καιρικά φαινόμενα δεν λένε να μας αποχωριστούν...... τουλάχιστον προς το παρόν. Από νωρίς το πρωί εδώ στο νησί μας βρέχει συνέχεια, με το τσουχτερό κρύο να μη λέει να σταματήσει. 
Όμως όσο και αν θέλει ο χειμώνας να παραμείνει, κάποια στιγμή η Άνοιξη θα πάρει τη θέση του έτσι και αλλιώς. Απολαύστε μια πανδαισία χρωμάτων που μόνο η φύση..... αλλά και το ανθρώπινο χέρι ξέρουν να δημιουργούν!!!!







Πολλά φιλιά

Natasha



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...